Blogger Templates

Monday, 21 November 2011

First Word

Assalamualaikum....teacher Eyrah is here!!! (n_n) Alhamdulilah....tercapai jugak hajat di hati nak buat blog sendiri ni....dah lama nak buat tapi takde peluang nak buat...cuti semester selama 1 bulan lebih ni boleh dimanfaatkan sepenuhnya dgn blog ni....Eyrah pun sebenarnya tak la terror sgt bab2 blog ni....baru nak belajar...tgk kawan2 semua ada blog masing2...teknologi pun semakin maju....so kita kena la up-to-date supaya tak ketinggalan di arus zaman moden ni...huhu :) setakat ni je la pembuka bicara...huhu nak usha2 blog ni...apa lagi features yg ada...igtlah teman sekalian, be optimistic, each cloud has it silver lining (><)

2 comments: