Blogger Templates

Friday, 23 December 2011

AAAAARRRGGGHHHHH!!!!!!

OK....mmg aku jadikan blog aku ni sebagai tempat aku nak meluahkan perasaan la kan...xpe kot...blog aku...suka hati la aku nak buat apa asalkan aku x kaco org lain....gila punya orang!!! aku rasa mcm nak nangis taw...tp aku tahan je....kesian aku tgk bapak aku kerja bagai nak rak sampai tido x lena, mkn x lalu....tekanan kerja...ni semua guru besar tu punya pasal....x padan dah tua tp suka marah2 org x bertempat...semua x kena depan mata die....suka hati die je nak marah org....HEY WHAT'S YOUR PROBLEM OLD MAN??? bwk2 la bertaubat usia dah senja tu...bek ko g haji ke apa....ni dok mengarah org je...ada satu pagi tu aku terdengar bpk aku muntah2 kat bilik air....x penah bpk aku mcm tu taw x....takut aku dgr....mcm teruk sgt je....org kerja manager,CEO,doktor pown xde la teruk sgt sampai mcm tu...cikgu je pown...seorang pendidik yg x pernah jemu membina jiwa dan minda anak-anak Malaysia.....aku ni seorang yg penyabar....tp bila dah sampai limit....aku hilang sabar...aku mmg btol2 marah dgn tindakan guru besar tu....klu ikotkan hati nak je aku terjah pejabat sekolah tu sound kat org tua tu....ada aku kesah??? lantak la...pe nak jd....buat masa ni aku berdoa je la supaya ALLAH lembutkan hati manusia tu....

Monday, 12 December 2011

Hang You Up - Yellowcard

I cannot hold this anymore
My hands are tired of only waiting to let go
And I am waiting still

I used to know which way to turn
You were a light inside a tunnel in my head
I try to follow still, I try to follow still

It's hard to see you, we are older now
And when I find you, you just turn around
This is a black and white of you I've found

I hang you up and then I pull you down
I hang you up and then I pull you down

No more apologies from me
My arms are tired of picking up what I put down
You're all I think of still

I'm gonna miss you everyday
I turn my back on anyone who won't believe
And it gets lonely still, it gets lonely still

It's hard to see you, we are older now
And when I find you, you just turn around
This is a black and white of you I've found

I hang you up and then I pull you down
I hang you up and then I pull you down

I get lost sometimes, another year flies by
But I know if I try memories of the light in your eyes
Can take me back in time

It's hard to see you, we are older now
And when I find you, you just turn around
This is a black and white of you I've found

I hang you up and then I pull you down

It's hard to see you, we are older now
(We are older now)
And when I find you, you just turn around
(You turn around)
This is a black and white of you I found
(You I found)

I hang you up and then I pull you down
(Pull you down)
I hang you up and then I pull you down
(Pull you down)
I hang you up and then I pull you down
(Pull you down)

I don't here music anymore
My ears are tired of all the pictures in the words
'Cause you are in them still









Sunday, 11 December 2011

Luahan Perasaan

OK...aku mengaku yg aku ni mmg agak degil n baran orgnya.....ckp je la kan x kasi aku pegi dah full stop....x payah nak berkias sgt....aku ni bukannya budak kecik x phm owg ckp berkias ni......kadang2 aku pk payah tol la jd perempuan ni....bnyk sgt pantang larangnya.....sampai x terjaga semua kdg2...aku taw pe yg aku ckp ni salah....tp~~~ntah la rasa nak jugak luahkan rasa yg trpendam dlm hati ni.....hmmmmm....dlm family aku lak xde sorang pown yg lebey kurang sebaya aku.....bosan~~~~xde teman nak cter, xde teman nak ajak g jalan2.....ARGHHHHHHHHHH!!!! TENSION.......mmg camni agaknya nasib aku.....dah la xde kakak dgn abg......i wish i have brothers or sisters......sometimes i feel both my parents didn't understand me.....susah la adik beradik jarak umur jauh ni....xde persefahaman....dah tu je la kot aku nak ckp setakat ni....lega rasa hati ni pas dpt luahkan.....sape2 yg terbaca post ni aku x kesah lantak korang la nk ckp pe

Friday, 25 November 2011

Warghhhhhh~~~~~kebosanan melanda di jiwa~~~~berkecamuk hati, jiwa kacau...apa lagi erk....hmmmm....cuti lama lagi.....ape pown x boley~~~x taw r nk cter pe ag....xde idea nak wat essay panjang2......

Tuesday, 22 November 2011

Gembira Tak Terkata

Malam tadi my hubby called aku......aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! sukanya....gembira tak terkata....syukur alhamdulilah dia selamat wlpn kapal dia mcm roller coaster gak masa belayar kat Laut China Selatan...sekarang my hubby ada kat China!!! negara yang mempunyai kepadatan penduduk paling ramai di dunia...lama gak la kitorang borak kat fon.....ada la sejam lebey....huhu...murah gak call no china ni...aku topup RM10 for 30 minutes....ok la tu....klu my hubby called aku lagi murah....dia ckp dia ada belikan teddy bear pink besar sgt utk aku.....weeeeeeeeee~~~~~sukanya....x sbr nk tgk besar mana....bertambah lagi koleksi teddy bear aku....huhuhu....i really loves him...so much....aku sentiasa doakan dia selamat pergi dan balik....i'll be waiting for you my love~~~~~~