Blogger Templates

Sunday, 11 December 2011

Luahan Perasaan

OK...aku mengaku yg aku ni mmg agak degil n baran orgnya.....ckp je la kan x kasi aku pegi dah full stop....x payah nak berkias sgt....aku ni bukannya budak kecik x phm owg ckp berkias ni......kadang2 aku pk payah tol la jd perempuan ni....bnyk sgt pantang larangnya.....sampai x terjaga semua kdg2...aku taw pe yg aku ckp ni salah....tp~~~ntah la rasa nak jugak luahkan rasa yg trpendam dlm hati ni.....hmmmmm....dlm family aku lak xde sorang pown yg lebey kurang sebaya aku.....bosan~~~~xde teman nak cter, xde teman nak ajak g jalan2.....ARGHHHHHHHHHH!!!! TENSION.......mmg camni agaknya nasib aku.....dah la xde kakak dgn abg......i wish i have brothers or sisters......sometimes i feel both my parents didn't understand me.....susah la adik beradik jarak umur jauh ni....xde persefahaman....dah tu je la kot aku nak ckp setakat ni....lega rasa hati ni pas dpt luahkan.....sape2 yg terbaca post ni aku x kesah lantak korang la nk ckp pe

2 comments: